Öğrencilerimizin Kamp Heyecanı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ve Şırnak İdil Belediyesi iş birliği ile Gizem Doğan yaşayarak öğrenme merkezinde düzenlenen kamp idil çok programlı anadolu lisesi öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşti projenin mimarları idil çpl beden eğitimi ve spor öğretmeni Burak ÇALIŞKAN ve ingilizce öğretmeni Elif TÜYSÜZ  öğrencilerimiz için sosyal ve kültürel açıdan çok faydalı bir organizasyon olduğunu öğrencilerin idilden ve ailelerinden ilk kez uzaklaşıp Gaziantep şehrini kültürünü tanıma fırsatı bulduklarını çok eğlendiklerini dile getirdiler.

Ayrıca destekleri için bu projeye katkı sağlayan ve  emeği geçen başta idil Belediye Başkanımız ve Kaymakamımız Sayın Ersin TEPELİ ye İdil ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirin ASLAN ve idarecilerimize öğrenciler adına teşekkür ettiler. Bu projenin devamlılığını sağlamak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz dediler .