ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANIMIZ SAYIN MEHMET ÖZHASEKİ TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ İÇİN İDİL DE

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet ÖZHASEKİ, Belediyemiz hizmetlerinin toplu açılış törenini gerçekleştirdi.
Cuma Namazının ardından helikopterle İdil İlçemize geçen Bakan ÖZHASEKİ, Kaymakamlık binasını ziyaret ederek ilçenin durumu ve yapılan çalışmalar hakkında Kaymakam – Belediye Başkanı Ersin TEPELİ’den brifing aldı.
Bakan ÖZHASEKİ, brifing ardından “İdil Yatırım Projeleri Toplu Açılış Töreni” ne katılarak İdil ilçemizdeki devlet yatırımları kapsamında hayata geçen projelerin  açılışını gerçekleştirdi.
Açılış sonrasında İdil Aile Destek Merkezi’nin açılışını da gerçekleştiren Bakan ÖZHASEKİ, Aile Destek Merkezinde eğitim alan kursiyerlerimizi ve minik öğrencilerimizi sınıflarında ziyaret ederek onlarla yakından ilgilendi.
Daha sonra İlçe Merkezinde yapımı tamamlanarak halkın hizmetine sunulan Aşiti Parkının da açılışını gerçekleştiren Bakan ÖZHASEKİ, burada kendisini bekleyen vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Park açılışının ardından İdil Turgut Özal Bulvarında TOKİ tarafından yapımı tamamlanan ve hak sahiplerine teslimi yapılan konutlara geçerek burada ikamet eden vatandaşımızın evine konuk olan Bakan ÖZHASEKİ, ailemizle sohbet ederek yakından ilgilendi.
Konut ziyaretlerinin ardından İlçede yakın zamanda yapımı tamamlanan 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nı da ziyaret eden Bakan ÖZHASEKİ, burada kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarımızla bir araya geldi. Yöresel oyunların sergilendiği ve şenlik havasında geçen ziyarette hem Bakan ÖZHASEKİ hem de vatandaşlarımız eğlenceli dakikalar geçirdi.
Eğlenceli dakikaların ardından vatandaşlarımızla vedalaşarak Şırnak Şerafettin ELÇİ Havalimanına geçen Bakan ÖZHASEKİ, ziyaretlerini tamamlayarak ilçemizden ayrıldı.