Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak İdil’e geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, incelemelerde bulunmak için İdil’e geldi. Helikopterle İlçe Jandarma Komutanlığı’na gelen Bakan Bak’ı, Vali Mehmet Aktaş, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Şentürk Kurt, İdil Kaymakamı Ersin Tepeli, AK Parti İl Bakanı İbrahim Halil Erkan ve vatandaşlar karşıladı. Bakan Bak, Vali Aktaş ve İdil 1937 Spor altyapısında oynayan gençlerle halı sahada futbol oynadı ve daha sonra Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden İdil 1937 Spor ile Kumçatı Gençlerbirliği arasında oynanan futbol maçını izlemek üzere İdil Stadı’na geldi.
Maçın ardından  yeni yapılacak şehir standının yerini inceleyen Bakan Bak, Vali Mehmet Aktaş ve Kaymakam – Belediye Başkanı Ersin TEPELİ ‘den bilgi aldı. İdil’de esnaf ziyareti de yapan Bakan Osman Aşkın Bak ve beraberindekiler,  oturarak vatandaşlarla çay içip sohbet etti ve İnşallah İdil’imize de çok güzel tesisler kazandıracağız.” şeklinde konuştu.