Şırnak Valimiz Sayın Mehmet AKTAŞ İlçemizi Ziyaret Etti

Sayın Valimiz Mehmet AKTAŞ, İl Emniyet Müdürü Ömer USLUSOY ile birlikte ilçemizi ziyaret etti.
İlçe ziyaretine Hükumet Konağına geçerek başlayan Vali AKTAŞ burada Kaymakamımız Ersin TEPELİ, İlçe Emniyet Müdürü Halis ÜNAL ve kurum müdürleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık makamında ilçe hakkında bir brifing alan Vali AKTAŞ, ilçede yapılan yatırımları yerinde incelemek üzere yapımı devam eden TOKİ konutlarının şantiye alanına geçerek konutların genel durumu ve teslim tarihleri hakkında bilgi aldı.
Sayın Valimiz Mehmet AKTAŞ programının devamında İdil İlçe Jandarma Komutanlığı ve İdil İlçe Emniyet Müdürlüğüne de bir ziyaret gerçekleştirerek ilçe güvenliği ve kolluk kuvvetlerimizin genel durumu hakkında brifing aldı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretlerinin ardından Muhtarlar ile bir araya gelmek amacıyla Müftülük binasına geçen Vali AKTAŞ, Muhtarların görüş ve önerilerini aldığı, bir sohbet gerçekleştirdi.
Esnaf ziyaretleri yapmak amacıyla çarşı merkezine hareket eden Sayın Valimiz Mehmet AKTAŞ, Sanat Sokağı esnafı ile sohbet etti.
İlçemizi ziyaretlerini İdil Devlet Hastanesinde noktalayan Vali AKTAŞ, hastane hakkında bilgi aldı. Hastanede yatmakta olan vatandaşlarımıza acil şifa dileklerini ileten Sayın Valimiz Mehmet AKTAŞ Doktorlardan hasta vatandaşlarımızın durumları hakkında bilgi alarak yakından ilgilendi.